Fietsrijles volwassenen Kortrijk

Ik fiets, jij fiets, wij fietsen… binnenkort allemaal!

Misschien leerde jij nooit eerder fietsen?

Of ben je ooit eens gevallen, heb je de schrik flink te pakken en wil je het opnieuw rustig aanleren? Het kan ook zijn dat jij wel kan fietsen, maar niet zeker genoeg bent en graag meer ervaring wil opdoen voor je onze drukke staten op gaat? De lesgevers en vrijwilligers uit De Fietsschool leerden al honderden mensen (terug) fietsen.  Trap voor trap, rollen de cursisten na 10 lessen de heuvels af en fietsen ze door de stad.

Bekijk via het opleidingsportaal waar en wanneer je een lessenreeks kan volgen: https://mobiel.opleidingsportaal.be/aanbod/details?categorieId=4530&categorie=Fietsrijlessen+Kortrijk&soortcode=FL-VW&opleidingssoortId=47940

De kostprijs bedraagt €230 per reeks. Alle inwoners uit Kortrijk, Wevelgem, Harelbeke of Kuurne betalen zelf €30 inschrijvingsgeld, de stad- of gemeentebesturen leggen per persoon €200 op. 

Woon jij niet in één van deze gemeenten of steden? Dan bedraagt de inschrijvingsprijs €230. Is deze prijs een obstakel voor jou om de lessenreeks te volgen? Ga dan eerst bij lang bij de OCMW-dienst van jouw stad/gemeente en vraag na of zij kunnen tussenkomen in de kosten. 

Hij fietst, zij fietsen, JULLIE fietsen binnenkort waar en wanneer jullie willen!

 Terug naar overzicht